Hvorfor velge FlexiLease?

Hva er FlexiLease?

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»554″ img_size=»full» alignment=»center» css_animation=»fadeIn»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hertz FlexiLease er et alternativ til vanlig leasing som gir mer fleksibilitet, færre forpliktelser og en fast månedspris med alt inkludert uten skjulte kostnader.

[/vc_column_text][vc_text_separator title=»Ingen innskudd. Kun 30 dager binding.»][vc_column_text]Våre faste månedspriser gir deg en bil Ready To Go med alt nødvendig inkludert og helt uten bindingstid eller innskudd. Hos oss kan du bytte bil hver måned om du vil, og dersom bilbehovet ikke er der lenger så er det enkelt å avslutte kontrakten uten forpliktelser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column][vc_toggle title=»Hva er forskjellen fra vanlig leasing?» open=»true»]Vanlige leasingtilbud fokuserer ofte på månedsprisen, men det er jo bare en del av kostnaden. I tillegg til månedspris kommer innskudd, forsikringer, avgifter og annet. Det er generelt slik at jo lavere månedspris, jo høyere innskudd. Innskudd er beløpet du betaler for å påbegynne en leasingavtale, og står ofte med liten tekst. Leasingtilbydere kan derfor veldig enkelt gjøre månedsprisen svært lav og flytte den resterende kostnaden over til innskuddet. For å få et mer reellt bilde av månedsprisen bør man derfor se på månedspris i tillegg til innskudd delt på antall måneder/år gjeldende for kontrakten.

Et leasingtilbud på 5,995,- per måned med innskudd på 99.900 og en bindingstid på 3 år har en reell månedspris på hele 8,770,-

I tillegg til dette kommer bilforsikring, avgifter og eventuelle kostnader med dekkoppbevaring- og skift. Et tilbud hvor månedsprisen oppgis til 5995,- kan derfor reellt sett ende opp på over 10 000,- i måneden.
[/vc_toggle][vc_toggle title=»Hva gjør FlexiLease annerledes?»]FlexiLease er designet for de som ønsker mer fleksibilitet. Hos oss trenger du ikke å forplikte deg til en fast bil over flere år. Du kan bytte bil hver måned om du vil, og dersom bilbehovet ikke er der lenger så er det enkelt å avslutte kontrakten uten bindingstid eller andre forpliktelser.

Gjennom FlexiLease får du en fast månedspris hvor alt er Ready To Go. Det er ikke noen innskudd og alt det nødvendige av forsikringer, avgifter o.l er inkludert slik at du kommer deg på veien raskt, enkelt og fleksibelt.

Det er rett og slett bare en leiebil på månedsleie. 

 [/vc_toggle][vc_toggle title=»Hvordan velge mellom vanlig og FlexiLease?»]Det er enkelt. Her er et eksempel:

En bilforhandler tilbyr en stasjonsvogn til 5 995,- per måned. Innskuddet er 99 900 og kontrakten går over tre år. Det betyr at den reelle månedsprisen er 8 770,- i tillegg til det du må regne med å betale for forsikring og annet.

Til slutt sitter du igjen med en faktisk månedspris som du da kan sammenligne med vårt tilbud som er helt fleksibelt uten forpliktelser og hvor du kan bytte eller tilbakelevere bilen når du måtte ønske.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]