Trenger du en bil over lengre tid helt uten forpliktelser?

Med Hertz FlexiLease kan du leie nye, moderne og klimavennlige biler fra Norges største leiebilflåte. Inkludert i prisen er blant annet bilforsikring, årsavgift, service og vedlikehold samt 24 timers assistanse.

Det kreves ingen etableringsgebyr eller oppstartsinnskudd for å ta bilen i bruk. Med FlexiLease har du en fast månedspris med kun en måneds bindingstid, og deretter kan du beholde leiebilen akkurat så lenge det passer deg.
Pris inkluderer:
  • Forsikringsdekning mot bilskade og tyveri (CDW og TP)
  • 1500 kilometer per måned
  • Service- og vedlikehold
  • Sommer- og vinterdekk inkl. skift to ganger per år
  • Dekkoppbevaring
  • 24 timers assistanse
  • Årsavgift
Ekstra kilometer
Dersom du har behov for mer enn den inkluderte kjørelengden er det ingen problem. Ekstra kilometer koster fra kr 4,13 til 4,6 per kilometer avhengig av bilmodell.

Bompasseringer
Alle våre leiebiler har fastmontert AutoPass-brikke i frontruten. Bompasseringer vil regnes av hver måned og legges til månedsprisen. Bompasseringer belastes vanlig takst + mva.

Bindingstid
Det er kun en måneds bindingstid, og deretter kan du beholde leiebilen akkurat så lenge det passer deg. Du betaler kun for de dagene den er benyttet. Dersom du skulle ønske å oppgradere til en høyere bilklasse er dette mulig ved å kontakte ditt lokale utleiekontor for et pristilbud.

Unge førere
For å leie bil må man ha fylt 19 år og fører av bilen må ha innehatt førerkort i minst ett år. Om føreren er under 25 år tilkommer et gebyr på kr. 612,50,- per måned.

Betaling
Månedspris samt brukskostnader (bompasseringer, drivstoff o.l) belastes en gang i måneden på et gyldig kredittkort (Visa, Mastercard, Diners, Amex). Vi aksepterer dessverre ikke debetkort som betalingsmiddel. Dersom du leier gjennom jobben kan vi sende månedlig faktura til bedrifter ved avtale.

Priser
hertzflexilease.no viser kampanjepriser, og gjelder kun for de utvalgte modellene. Prisene kan være gjenstand for endring med 30 dagers varsel i leieperioden.

Gyldighet
Gyldig fra 1. mars til 31 mai 2017.

Tilgjenglighet
Månedsleie er tilgjengelig i Oslo, Bergen og Tromsø, med forbehold om tilgjengelighet, utvalg og ledig kapasitet på bilgruppe eller modell. Ut- og innlevering av leiebil skal skje på samme utleiekontor innenfor åpningstid, eller etter nærmere avtale.

Tillegg i pris
Alle leier fra flyplass belastes med et lokasjonsgebyr på 16 % per måned. Overkjørte kilometer belastes avhengig av bilstørrelse.

Øvrige vilkår
For øvrig gjelder Hertz Bilutleie og Hertz FlexiLease’ standard leiebilvilkår. Last ned pdf-dokument for mer informasjon:

Leiebilvilkår »