Priser og vilkår


Gyldighet
Gyldig fra 15. august - 31. desember 2016. 

Tilgjenglighet
Biler er tilgjenglig for leie fra Oslo, Bergen og Tromsø i Norge. Med forbehold om tilgjengelighet, utvalg og ledig kapasitet på bilgruppe eller modell. Ut- og innlevering av bil skal skje på samme utleiestasjon innenfor åpningstid, eller etter nærmere avtale.

Priser
På hertzflexilease.no viser vi kun kampanjepriser.
Prisene som er oppgitt gjelder kun for de utvalgte modellene. Priser kan være gjenstand for endring med 30 dagers varsel i leieperioden.

Prisene inkluderer
Merverdiavgift
Forsikringsdekning mot bilskade og tyveri (CDW og TP)
1500 km pr mnd
Service og vedlikehold
Månedlig vask og sikkerhetskontroll
Sommer- og vinterdekk inkl. skift to ganger per år
Dekkoppbevaring
24 timers assistanse
Årsavgift 

Tillegg i pris
Alle leier fra flyplass belastes med et lokasjonsgebyr på 16 % per måned. Overkjørte kilometer belastes avhenging av bilstørrelse.

Ekstra km
Det tilkommer et tillegg pr. km. over inkludert kjørelengde. Ekstra km. belastes fra kr 4,13 - 4,6 pr. km. inkl. mva. avhengig av bilmodell.

Autopass / Bompasseringer
Kostnader for autopass/ automatiske bompasseringer belastes vanlig takst + mva.

Bindingstid
Prisene gjelder for leie i minimum 1 måned. Om man i leieperioden ønsker å oppgradere til en høyere bilklasse, er dette mulig. Prisen vil da øke, og vi ber deg ta kontakt med oss på reservation@hertz.no for tilbud.

Unge førere
For å få leie bil må man ha fylt 19 år og fører av bilen må ha innehatt førekort i minst ett år. Om føreren er under 25 år tilkommer et gebyr på kr. 612,50,- inkl. mva.

Betaling
Leien må betales med gyldig kredittkort( Visa, Mastercard, Diners, Amex). Vi aksepterer ikke debetkort som betalingsmiddel. Hertz bilutleie kan også sende faktura til bedrifter mot rekvisisjon og godkjenning fra vår kredittavdeling, fakturagebyr tilkommer. Det vil i tillegg bli tatt en kredittsjekk på leietaker før leien innvilges.

Øvrige vilkår
For øvrig gjelder Hertz Bilutleie og Hertz FlexiLease’ standard leiebilvilkår. Last ned pdf-dokument for mer informasjon:

Leiebilvilkår »