Priser og vilkår


Gyldighet
Gyldig fra 1. mars til 31 mai 2017.

Tilgjenglighet
Biler er tilgjengelig for leie fra Oslo, Bergen og Tromsø i Norge. Med forbehold om tilgjengelighet, utvalg og ledig kapasitet på bilgruppe eller modell. Ut- og innlevering av bil skal skje på samme utleiestasjon innenfor åpningstid, eller etter nærmere avtale.

Priser
På hertzflexilease.no viser vi kun kampanjepriser.
Prisene som er oppgitt gjelder kun for de utvalgte modellene. Priser kan være gjenstand for endring med 30 dagers varsel i leieperioden.

Prisene inkluderer
Merverdiavgift
Forsikringsdekning mot bilskade og tyveri (CDW og TP)
1500 km pr mnd
Service og vedlikehold
Sommer- og vinterdekk inkl. skift to ganger per år
Dekkoppbevaring
24 timers assistanse
Årsavgift

Tillegg i pris
Alle leier fra flyplass belastes med et lokasjonsgebyr på 16 % per måned. Overkjørte kilometer belastes avhengig av bilstørrelse.

Ekstra km
Det tilkommer et tillegg pr. km. over inkludert kjørelengde. Ekstra km. belastes fra kr 4,13 - 4,6 pr. km. inkl. mva. avhengig av bilmodell.

Autopass / Bompasseringer
Kostnader for autopass/ automatiske bompasseringer belastes vanlig takst + mva.

Bindingstid
Prisene gjelder for leie i minimum 1 måned. Om man i leieperioden ønsker å oppgradere til en høyere bilklasse er dette mulig. Ta kontakt med utleiekontoret for pris. Etter 1 mnd utløper bindingstiden. Du kan da når som helst innlevere bilen og betale kun for de dagene den er benyttet. Døgnpris vil variere avhengig av bilstørrelse. Ta kontakt med utleiekontoret for pris på aktuell bil.

Unge førere
For å få leie bil må man ha fylt 19 år og fører av bilen må ha innehatt førerkort i minst ett år. Om føreren er under 25 år tilkommer et gebyr på kr. 612,50,- inkl. mva.

Betaling
Leien må betales med gyldig kredittkort( Visa, Mastercard, Diners, Amex). Vi aksepterer ikke debetkort som betalingsmiddel. Hertz bilutleie kan også sende faktura til bedrifter

Øvrige vilkår
For øvrig gjelder Hertz Bilutleie og Hertz FlexiLease’ standard leiebilvilkår. Last ned pdf-dokument for mer informasjon:

Leiebilvilkår »