Fordeler ved leie

Hertz FlexiLease er et smart alternativ til å eie en bil. Det er både økonomisk, fleksibelt og enkelt!
 

Økonomisk forutsigbart

Hertz FlexiLease tilbyr langtidsleie av bil der alt* er inkludert. Dette sikrer et bilhold som er enkelt, oversiktlig og med økonomisk forutsigbarhet.

Hertz FlexiLease tilbyr et smartere bilhold for både privatpersoner og firmaer. Du unngår binding av kapital i forskuddleie eller billån. Ingen usikkerhet rundt verdifall på bilen, ingen uforutsette servicebehov og vedlikeholdskostnader.

Hos oss har du bare én måneds bindingstid. Det betyr at du kan bytte bil etter behov, eller prøve en annen modell hvis du ønsker det.

* Bilhold inkluderer blant annet forsikring, servicekostnader, dekkskifte og vask. Hertz FlexiLease tilbyr alt i én pakke. I tillegg tilbyr vi månedlig sikkerhetssjekk, samt 24-timers assistanse gjennom vår samarbeidspartner NAF. Oppstår det en ikke-reparerbar driftstans utleveres en ny bil neste virkedag. Alt dette er pakket inn i den faste månedlige leiesummen, på én faktura.

Hvorfor betale for en bil som ikke kjøres?

Blir bilen stående i garasjen kan den leveres tilbake til Hertz FlexiLease. Dermed slipper du å betale for en bil som ikke benyttes. Oppstår bilbehovet igjen kan du enkelt lease en ny bil.

Bilbytte underveis

Alle bilene Hertz Bilutleie har i sin bilpark står til din disposisjon. Dermed kan du enkelt tilpasse biltype etter ditt behov. En måned med en artig Mini for bykjøring, og en firehjulstrekker til vinterferien? Behov for plass til et ekstra barnesete? Ikke noe problem! Valget er ditt.

Moderne bilpark


Hertz FlexiLease tilbyr en moderne bilpark. Våre FlexiLease-kunder får fritt velge bil fra vår store bilpark!


Hertz FlexiLease er rett og slett et smartere bilhold.