Firmabil

 
Hertz FlexiLease gir bedriften økonomisk forutsigbarhet. Det er enkelt å kalkulere kostnader med én månedspris der alt er inkludert. 

Ingen kapitalbinding - bare fleksible løsninger

Hertz FlexiLease gir ingen kapitalbinding i forskuddsleie og ingen bundet leieperiode utover 30 dager. Bedrifter slipper dyre mellomløsninger ved nyansettelser. Vi tilbyr et kjent og utprøvd system som den nyansatte kan gå rett inn i allerede i prøveperioden. Hertz FlexiLease passer godt for bedrifter med bilbehov tilknyttet prosjekter eller andre kortere arbeidsforhold.

Firmabilen leveres tilbake når den ikke er virksom

Mange bedrifter har opplevd å ha firmabiler stående uvirksomme i garasjen. Ofte er firmabilen bundet i en lengre leaseingavtale eller kjøpt av bedriften. Løpende kostnader på uvirksomme firmabiler blir historie med Hertz FlexiLease som leiebilleverandør.  

Ny firmabil når du trenger det

Er ikke bilen i bruk kan den leveres tilbake til Hertz FlexiLease. Når behovet melder seg igjen er det bare å hente ut en ny bil.

Smartere bilhold til en fast pris

Vi har valgt å fokusere på et prissystem med alle faste kostnader bakt inn i et månedlig leiebeløp. Kunden velger bil fra vår bilflåte og kan derfor få den raskt levert. Hertz FlexiLease leverer alt til én pris - enkelt og greit.